Съвременният предприемач работи с емпатия и мотивация

Съвременният предприемач работи с емпатия и мотивация

Линк към оригинала: https://ilvelodimaya.eu/bulgaria/libro-italiano-per-imprenditori-e-manager-a-sofia/

„Управление чрез емоции“ е заглавието на книгата на Иван Дзордзето, консултант и съдружник в OSM (Open source management). Искрено одобрение получи представеното в София издание на български език.

25 януари 2024г.

На представянето на книгата си „Управление чрез емоции“ на 19 януари 2024г. в София Хотел Балкан италианският предприемач и консултант Иван Дзордзето очарова предприемачите и мениджърите в София със споделянето на своя успешен опит в мотивацията на хора и екипи чрез емоциите.

Авторът е съдружник в компанията лидер в Италия за фирмено консултиране – OSM, генерален мениджър за Европа, Близкия изток и САЩ, съдружник и изпълнителен директор на OSM Bulgaria.

Представянето на книгата – практическо ръководство с реални примери и решения – беше съчетано с нетъуркинг. Представители на италианския бизнес в България, български предприемачи и мениджъри зададоха множество въпроси на автора. На преден план излезе темата за любовта към хората и разбирането на човешката природа, беше подчертана важността на мотивирането не само на служителите, но и на клиентите и всички хора, с които общуваме.

Редакторът на българското издание Олга Георгиева сподели впечатленията си от книгата, като я определи като „различна от всички други книги за мениджмънт“.

Сред официалните гости на презентацията бяха Алесандро Джерето, президент на Италианската търговска камара в България, Виолина Костова, дистрикт гуверньор на Ротари Интернешънъл, Мариела Панева, връзки с обществеността на Конфиндустрия България, Любослав Руфев, експерт в Българската агенция за инвестиции.

www.ivanzorzetto.com

www.facebook.com/IvanZorzettoOfficial