МИСИЯТА ни е да ви помогнем да спечелите. Затова сме на разположение на нашите клиенти 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

По-долу ще намерите някои отговори на въпроси, които може да са ви възникнали.

Ние сме на ваше разположение!

 

Свържете се с нас
Каква е методологията зад I-Profile анализа? Винаги ли се провежда онлайн и колко време отнема попълването на теста?

Методологията, която стои зад теста, показва как кандидатът за работа или настоящият служител реагира на външната среда по отношение на работата и ежедневните навици. Това е „снимка“ на поведението, на бизнес потенциала, не е личностен тест. Тестът може да се проведе онлайн или на хартия (отговорите на хартия после въвеждаме в онлайн програмата) и обикновено отнема 45 минути.

242 въпроса за 45 минути. Не е ли това твърде много и твърде дълго?

Да, отнема време, защото е задълбочен подход към анализ на потенциала ви. По-доброто разбиране на човек си заслужава отделеното време. Въпросите са изготвяни и оценявани многократно, за да могат да предоставят най-точно описание на тестваното лице. Съществуват и „контролни“ въпроси, които гарантират надеждността на теста I-Profile. Всъщност тестът за анализ на I-Profile е сертифициран в САЩ през 2014 г. с коефициент на валидност 0,75, който е един от най-високите на пазара в световен мащаб.

Какво разкрива анализът в широк смисъл и как го стеснява, когато се използва за подбор/набиране на персонал?

В най-широк смисъл анализът се използва за идентифициране на силните страни на човек и областите на подобрение, така че компанията да може да определи колко потенциално ще „струват“ слабите страни, ако има такива. Когато тази цена надхвърля ползата от наемането на лицето, тогава е ясно, че то не е най-добрият вариант.

Освен това тестът разкрива стабилността на дадено лице. Тестът, заедно с автобиографията му и лична среща, ще ни дадат пълната картинка и улеснят процеса на наемане.

Защо трябва да избера именно теста I-Profile, а не просто някой друг тест за оценка?

Тестът измерва настоящите, а не предпочитаните или желаните черти на човека като поведение, а това е изключително важно за потенциалния работодател.

Тестът дава резултати за 18 черти и те са сред тези, които успешните хора следят. Това е добра причина да изберете I-Profile.

Ползите от него са дългосрочни за личния и професионалния ви живот.

Как I-Profile идентифицира правилния тип хора, които да бъдат наети, и какви основни характеристики помага да се покажат?

„Основните характеристики“ зависят от позицията, която се проверява, обикновено това са: организираност, самодисциплина, способност за справяне със стрес/напрежение, способност за запазване на мотивацията и способност за мотивиране на другите, умения за убеждаване и за създаване на положителна промяна около себе си.

Освен това по време на процеса на интервю с новите потенциални кандидати и/или настоящи служители тестът I-Profile задейства съзнанието на лицето, за да ни разкаже повече за себе си. Тестът също така помага да се разбере професионалната история на автобиографията (промяна в професията, успеваемост, лидерски способности и решителност за изпълнение на работата).

OSM привежда стратегията за набиране на персонал в съответствие с нуждите на клиента. Целта е да се разберат общите бизнес цели на клиента занапред. Това също е много важно, тъй като ние помагаме за привличането на правилния персонал в компанията.

Каква е цената на I-Profile и какво включва той?

Цената за 1 тест е 700 лева без ДДС. Тя включва достъп до ноу-хау и задълбочен анализ след това. Консултантът на OSM ще посети клиента и лично ще предаде резултата в рамките на среща от около 1,5 часа. Той/тя ще изпрати анализа и в писмен вид.

Резултатът от теста I-Profile представлява „снимка“ на навиците към днешна дата на тестваното лице, съответно отправна точка за подобрение чрез персонализирана програма за обучение. Цената включва и това, създаване на конкретна „пътна карта“ за успех и доказани начини за окончателно премахване на това, което ви задържа.

Как можем да поръчаме I-Profile?

I-Profile може да бъде поръчан в няколко разновидности – за един човек или пакет от 5, 10 или повече бройки със съответната отстъпка.

I-Profile за подбор/набиране на персонал може да бъде закупен в пакет от 10 броя (или повече бройки), с олекотена версия на анализа на резултатите. Това прави пакета наистина атрактивен и може да се използва дори и в рамките на година.

Свържете се с наш бизнес консултант от секция „Екип“ или ползвайте секция „Контакти“.

Какво е различното в обученията на OSM? Досега сме виждали толкова много курсове.

Методологията на OSM е много стриктна, това е цяла система и всяко обучение следва другото в определена последователност.

Използваме емоция и много практически упражнения, използваме техниката на скока, не продължаваме нататък, ако настоящият материал не е проверен и усвоен.

Нашите курсове са с популярни имена, но на пазара няма да намерите подобни обучения – гарантираме.

Не е ли това малко разтегливо маркетингово твърдение - да променим света чрез хората?

Всъщност не отдел „Маркетинг“ е измислил това твърдение. То идва от обратната връзка на хората, които споделят, че обученията на OSM са им дали яснота за живота им и нова посока и умения, описвани дори като „суперсили“, за да го разбират и съответно управляват. Всъщност нашите клиенти са тези, които ни наричат променящи живота.