Ilvelodimaya за нас

Ilvelodimaya за нас

Линк към оригинала: https://ilvelodimaya.eu/bulgaria/un-corso-di-formazione-italiano-per-imprenditori-a-sofia/

OSM Bulgaria – Open Source Management – с участието на основателя на международната консултантска фирма – Паоло Руджери, ще представят семинар за предприемачи и мениджъри в България на 15 и 16 декември 2023 г.

На 15 и 16 декември 2023 г., в Интер Експо Център, Зала Витоша, в София, италианският предприемач Паоло Руджери, управител на 26 фирми от различни отрасли в различни страни по света, международен лектор, автор на книги за предприемачи и мениджъри, основател на консултантската фирма OSM, ще представи практически обучителен пример за български предприемачи и мениджъри.

Двудневният семинар на вечната тема „Управление на времето“, представен с опита на предприемач от високо ниво и неговия екип, ще се реализира по идея на OSM България с изпълнителен директор Иван Зорзетто.

От начина, по който управляваме времето си, най-ценния ресурс, който притежаваме, зависи не само от успеха на нашия бизнес, но и доброто балансиране между нашия личен и професионален живот, нашето щастие и удовлетворение от мястото ни в света. Обучението ще е базирано на реални казуси на участниците и ще предостави конкретни насоки за тяхното решаване. Предвидено е време и пространство за нетуъркинг, индивидуални бизнес консултации, материали след събитието по имейл, възможност за използване на услугите на OSM България на специални цени.

Програмата за петък, 15 декември, е от 10:00 до 18:30 часа, с лектор Паоло Руджери.

Програмата за събота, 16 декември, е от 9:30 до 18:00 часа, лектори ще бъдат Иван Дзордзето, Анита Върбанова, Мария Енева и Пенка Унгурова.

Паоло Руджери ръководи и притежава дялове в компании в различни сфери: недвижими имоти, издателство, консултации по международна експанзия на бизнеса, маркетинг, ресторантьорство и др. През последните години той провежда конференции по управление на бизнеса в австралийски, американски, канадски, бразилски, руски, български, английски, испански, португалски и други компании. Автор на множество бестселъри в областта на управлението и бизнеса, сред които се откроява „Новите лидери„, публикуван на английски, италиански, испански, португалски, японски, руски, български, румънски, немски и френски. Със 100 000 продадени копия в света, това е най-продаваният италиански бестселър след „Принцът“ на Макиавели.

През 2009 г. след над десет години научни изследвания, Паоло Руджери представя I-Profile, първият въпросник, разработен от мениджъри за мениджъри, който оценява човешкия потенциал и помага на хората в тяхното професионално и лично развитие. Днес той се използва като инструмент от хиляди компании по света.

През 2018 г., Паоло Руджери основава неправителствената организация „Imprenditore Non Sei Solo“ с цел да предотврати самоубийствата на предприемачи в Италия, като безплатно помага на предприемачи в сериозни финансови затруднения.

Целта на събитието, организирано от OSM България, е да предложи на българските собственици на малки и средни фирми, мениджъри и ръководители отдел „Човешки ресурси“, а също и на свободни професионалисти възможността да се доближат до опита на изключителен човек, както и до отбора, който е създал.

По време на събитието ще бъде представен за първи път на български, бестселъра на Иван Зорзетто „Управление чрез Емоции. Как да свързвате и вдъхновявате хората, за да водите екипите към успех“.

Събитието ще бъде интересно и за представителите на италианското предприемачество в България.

Първите 100 закупени билета ще получат 50% отстъпка. Предвидени са специални отстъпки за закупуване на повече билети. Ако участникът не е доволен, организаторите ще възстановят таксата за участие в рамките на 3 дни.

За повече информация за събитието и регистрации.