Тази книга е плод на дълги години опит, на упорит труд, тя е практически наръчник за управление на екипи. Пожелавам си да ви помогне да ускорите разрастването на бизнеса си!

Написах я с идеята да ви предам всички важни инициативи, които един мениджър или предприемач е необходимо да приложи и които съм тествал лично, като съм се опарвал не веднъж. Така че, не очаквайте да прочетете теоретично ръководство, а една книга от „окопите“ с практически примери и решения, които можете веднага да използвате!

Да успееш да разбереш и да ръководиш хората си, да им помогнеш да израснат и да се усъвършенстват е една от най-сложните дейности, които съществуват, но именно затова е и най-завладяващата и удовлетворяваща. Силно вярвам, че успехът на един собственик или мениджър на компания зависи изключително от успеха на хората, които той ръководи.

Ще успеете само, когато успеят вашите сътрудници!

 

Интервю с Иван Дзордзето
Управление чрез емоции

Авторът Иван Дзордзето е роден през 1972г. Предприемач, консултант и треньор, от 20 години подкрепя предприемачите в разрастването на техните фирми. Съдружник в OSM, компания лидер в Италия в консултирането на малки и средни предприятия, управляващ директор на отдела за развитие на бизнеса на OSM в Европа, Близкия Изток и Съединените щати. Отговаря за обученията по темите „Говорене пред публика“ и „Ефективна комуникация“. Иван е щастливо женен за Иления и е баща на Федерико и Аличе.

Купи книгата Купи на италиански

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ОФИЦИАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НА 19.01.2024 Г. В ХОТЕЛ ШЕРАТОН

НА 24 ФЕВРУАРИ 2024 г. ИВАН ДЗОРДЗЕТО БЕШЕ ГОСТ И ПРЕДСТАВИ КНИГАТА СИ НА АУДИТОРИЯТА НА TEDxVITOSHA, LIMITLESS EDITION

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, ПРОЧЕЛИ КНИГАТА?

Управление чрез емоции

„Un amore eccezionale per le persone, una profonda comprensione della natura umana e il vero modo di motivare: attraverso sogni ed emozioni. Il libro di Ivan Zorzetto è diverso da tutti gli altri libri di management. Lascia un segno.

È stato un grande piacere essere il redattore dell’edizione bulgara. Grazie a OSM Bulgaria per la fiducia!“

„Изключителна любов към хората, дълбоко разбиране на човешката природа и истинския начин за мотивация: чрез мечтите и емоциите. Книгата на Иван Дзордзето е различна от всички други книги за мениджмънт. Oставя следа.

За мен беше голямо удоволствие да съм редактор на изданието на български език. Благодаря на OSM България за доверието!“

Олга Георгиева / Собственик и мениджър на Севън Уейс ООД, издател на Il Velo di Maya MAGAZINE
Управление чрез емоции

„След като прочетох работата на Иван, мога да изкажа следното: за мен книгата бе много полезна и респективно поучаваща, поради факта, че разказва за управление на хора, екипи, иновативно мислене, както и представяне на реални казуси в съвременния бизнес, не на последно място индивидът издигнат на пиедестал!

Мнозина притежават свежи идеи за развитие, но не разбират че всеки техен проект, накрая ляга на плещите на хората, и от тях зависи успеваемостта на всичко, тук няма да казвам колко хубави неща не са видяли реализация, поради не мотивиран или неангажиран персонал.

Книга с изключително детайлна насоченост, подкрепена с визионерство и прочитаща се на един дъх, което за мен означава твърде много.
Определено бих препоръчал книгата да заеме място в личната библиотека на хора, които водят или ще управляват екипи, и не само.“

Иво Иванов / Оперативен директор, Софийска баница ООД