Какво ще правим?

Това ще са 2 дни, в които заедно ще работим по ВАШИ РЕАЛНИ КАЗУСИ.

Ще ви помогнем да определите повечето висящи задачи, които ви притесняват и крадат енергията ви и ще ви дадем конкретни насоки за справяне с тях.

Изключително практическо обучение, придружено с много упражнения.

Ще си тръгнете с ясна цел и насоки за реални действия за справяне с казуса „Липса на време“.

Не пропускайте!

Най-вероятно и вие попадате в тази официална статистика:

Управление на времетоОколо 60% от собствениците на малък бизнес съобщават, че най-голямото им предизвикателство е свързано с липсата на време за управление на оперативните задачи и стратегическото развитие.

Управление на времетоПриблизително 80% от собствениците на бизнеси отделят по-малко от 20% от работното си време за стратегически задачи и иновации.

Управление на времетоПроучванията показват, че средно собствениците губят над 2 часа на ден в непродуктивни дейности, като проверка на имейли, административни задачи и други.

Управление на времетоОколо 90% от собствениците на бизнеси се сблъскват с проблеми при постигане на баланс между работата и личния живот. Това може да доведе до стрес и бърнаут.

Управление на времетоОколо 70% от собствениците на бизнеси признават, че планирането и приоритизацията са ключови за успешното управление на времето им и бизнеса.

Фактите говорят…

Собствениците на бизнес, които не знаят как да управляват времето си, могат да се изправят пред редица проблеми:

Управление на времето

Намалена продуктивност: Ограниченото време може да доведе до по-ниска продуктивност, тъй като собственикът трябва да се занимава с много различни задачи и често да прекъсва работата си.

Управление на времетоЛипса на фокус: Когато собствениците са заети с изпълнение на множество задачи, те могат да изгубят фокуса си от ключовите цели и стратегии на бизнеса.

Управление на времетоОтлагане на стратегически решения: Липсата на време може да доведе до отлагане на важни стратегически решения, което може да забави растежа и иновациите на компанията.

Управление на времетоНедостатъчна иновация: Ако собствениците са постоянно заети с оперативни задачи, те може да пропуснат възможности за иновации и адаптации към нови тенденции на пазара.

Управление на времетоПроблеми с баланса между работа и личен живот: Недостатъчното време може да доведе до пренебрегване на личния живот, конфликти, стрес, бърнаут и липса на мотивация.

Управление на времетоЗагуба на възможности за развитие: Собствениците може да нямат достатъчно време да се обучават и развиват своите умения, което може да намали тяхната способност да се справят с предизвикателствата на бизнеса.

Управление на времетоНесъответствие на клиентските очаквания: Липсата на време може да доведе до нередовно и некачествено обслужване на клиентите, което пък може да доведе до загуба на доверие и клиенти.

Управление на времетоУвеличени нива на стрес. И не на последно място: Конкуренцията никога не спи!

Инвестирайте умно!

Ако не сте доволни, в срок до 3 дни обещаваме да ви възстановим сумата.

Без никакъв риск за вас!

1080лв
2160 лв

Първите 100 билета с 50% отстъпка!

Остават 39 билета!

Управление на времето

Бонуси:

🎁 тест за определяне на вашия потенциал за успех (повече информация тук: https://osmbulgaria.com/i-profile-analysis/);

🎁 и 4 часа консултация-анализ на фирмата ви.

Всичко това на стойност над 1500 лв. = БЕЗПЛАТНО

Регистрация

При закупуване на 5 билета, получавате 6-тия с 50% отстъпка.
При закупуване на 10 билета, получавате 11-тия със 100% отстъпка.

Цената включва:

Достъп до двудневен практически workshop с екипа на OSM България и специалното участие на Паоло Руджери.

Кафе паузи и обяд-кетъринг.

Нетуъркинг зона и време.

Възможност за участие в панелна дискусия и подпомагане на бизнеса ви с конкретни бизнес съвети.

Паркинг осигуреност.

Материали след събитието по имейл.

Възможност за използване на OSM услуги на специална цена.

Обявените цени са с ДДС.

*Сумата не се възстановява на хора, които не са присъствали на събитието.

 

Каним ви да се присъедините към това вълнуващо ДВУДНЕВНО събитие на живо, посветено на магията на управлението на времето.

Отделете два дни за себе си и открийте ключови концепции, които ще ви помогнат да овладеете изкуството да се справяте с времето, което никога не стига.

👉 Ако сега си кажете „Нямам време“, то наистина имате нужда от това събитие!

📅 Кога?

15 декември, от 10:00 до 18:30 ч.

16 декември, от 9:30 до 18:00 ч.

📌 Къде?

София, Интер Експо център, зала „Витоша“ 

За кого е това събитие?

 • собственици на бизнес;
 • мениджъри „Човешки ресурси“;
 • мениджъри;
 • хора, интересуващи се от личностно развитие.

Програма:
ДЕН 1 – лектор ПАОЛО РУДЖЕРИ

 • регистрация;
 • лекция и практическо упражнение;
 • кафе пауза;
 • лекция;
 • обяд;
 • лекция и практическо упражнение;
 • кафе пауза;
 • лекция;
 • нетуъркинг.

ДЕН 2 – лектори: Мария Енева, Пенка Унгурова, Анита Върбанова и Иван Зорзетто

 • лекция;
 • кафе пауза;
 • лекция и практическо упражнение;
 • обяд;
 • работен панел с участници;
 • кафе пауза;
 • лекция;
 • нетуъркинг.

ВЕЧЕ ВИЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА УПРАВЛЯВАТЕ ФИРМАТА СИ, А НЕ ТЯ ВАС!

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ

Open Source Management (OSM) е консултантска компания, основана преди повече от 25 години от Паоло Руджери.

Ние използваме УНИКАЛЕН инструмент за анализ на човешките ресурси, наречен I-Profile, както и широк набор от управленски техники за развитие на бизнеса.

Предоставяме множество специализирани бизнес обучения, а това, което ни отличава от останалите на пазара, е нашата практичност. Методологията ни е лесна за възприемане и може да бъде приложена веднага.

Всяко обучение се проследява от консултант на място в компанията на клиента. Всеки месец получаваме тази обратна връзка, че дори и най-доброто обучение не е ефективно, ако няма последващ ангажимент и подпомагане.

С I-Profile ще откриете силните си страни и начина за подобряване на по-слабите. Тестът представлява широкобхватна „снимка“ на човешкия потенциал и маршрут към усъвършенстване.

Ако искате да постигнете изключителни резултати, оставете настрана всичко познато до сега!

Започнете своето контра-интуитивно пътешествие ДНЕС!

Всеки месец провеждаме бизнес училище за предприемачи – MBS България

Това е бизнес училището на OSM за предприемачи, изградено на принципа на MBS Италия. MBS е абревиатура на Mind Business School, отделен бранд в групата на OSM.

Целта и мисията на училището е да създаде среда, в която собственици на бизнес и мениджъри на екипи се срещат, за да учат по методологията на OSM, да споделят своя опит и разменят контакти в атмосфера на позитивна емоция и висок ентусиазъм, да се разблокират и посветят изцяло на растежа на компаниите си.

За целта изграждаме и следваме индивидуална програма с клиента, измерваме напредъка му всеки месец и го поощряваме за усилията му чрез игрите „Обороти“ и „Лични рекорди“ в MBS.

Знаете ли с какво това бизнес училището е по-различно❓

Първо, то е 18 месеца, а не 4 години.

Второ, теорията е по-малко спрямо практиката, а самата теория идва от практиката, от опита на хиляди предприемачи, с които работи OSM.

В края има диплома, за която трябва много труд. Има 11 изисквания, които трябва да постигнем заедно (клиент и консултант). Това се случва чрез обученията през тези 18 месеца.

След като получи дипломата „Специалист по бизнес управление”, лицето може да посещава безплатно всички сесии на MBS, при условие че продължава активно да подкрепя предприемаческите ценности и култура на OSM.

 

НАШИТЕ ЛЕКТОРИ

Управление на времето

Паоло Руджери

Управление на времето

Иван Зорзетто

Управление на времето

Анита Върбанова

Управление на времето

Мария Енева

Управление на времето

Пенка Унгурова

Паоло РуджериОсноватeл на OSM, предприемач, международен лектор и автор на множество бестселъри. Той притежава изключителните способности да мотивира и вдъхновява хората. ❤️

Паоло е експерт в областта на лидерството и развитието на хората. Книгите му по темата са преведени на 9 езика и са настолни ръководства за много мениджъри. TEDx лектор, обучител, участник всеки месец поне в 10 семинара на живо с аудитория от предприемачи.

Една от книгите му – „Новите лидери, наръчник по лидерство за мениджъра от третото хилядолетие“ е продадена в над 100 000 екземпляра и е бестселър както в Европа, така и в САЩ. Освен OSM, Паоло е основател и собственик на още 25 компании в 6 различни държави, които варират от недвижими имоти до международно консултиране, книгоиздаване и хотелиерство, прекарва живота си в пътувания и срещи между континентите.

“За да мога да правя това през годините, трябваше да развия много ефективна система за управление на времето. Тази система ми позволява не само да отделям време за управление на различните компании и дейности, но и да пиша книги (приблизително по една на всеки две години), да пътувам по света и да имам време за многобройните нови фирми, които основавам.”

Иван Зорзетто – Неговото призвание са продажбите 💰. А още по-голямата му сила – емоциите. ❤

Публикациите му често завършват с „I love my Job ♥️“ и мечтае да промени света.

Иван Зорзетто е управляващ директор на OSM за Европа и Близкия Изток, съдружник в OSM, и през ноември 2023 чества 20 години в компанията. Преминал през всички нива, зони и йерархия, той е референтна точка за колегите си, маестро в техниките и обученията и в същото време приятел, който се грижи искрено и отдадено за екипа си.

Иван издаде първата си книга „Управление чрез емоция“ през септември 2023 г., която го отразява до най-малкия детайл и би надградила всеки човек, който иска да подобри себе си и взаимоотношенията си с другите.

„Единствената ми цел е да подобря живота на хората, които срещам и винаги, когато мога да накарам някой да се усмихне, си тръгвам обогатен.“

Той е човек, който вижда потенциала преди самия човек и умее да превръща идеи в успешни проекти!

Анита Върбанова – Франчайз партньор в OSM и Оперативен мениджър за България. Нейното запознанство с OSM е вече почти от 5 години, като първите 3 включват само услуги в областта на дигиталния маркетинг. Развива бизнес страниците на Паоло Руджери и Иван Зорзетто в България и постепенно (макар да не си признава, че реално е от ден 1) се влюбва в методологията и екипа, за да стане през ноември 2021 г. и официален франчайз за България.

♥️ Как се влюбва човек в OSM? Като се изправи пред себе си и види слабите си страни, като се довери на методологията и я прилага всеки ден върху себе си, като се бори за всеки малък резултат и систематично надгражда и живее извън зоната си на комфорт, и в един момент започва да бере плодовете от труда си. С решението на Паоло Руджери да пренесе бизнес училището на OSM за предприемачи, Mind Business School, и в България, Анита се захваща с цялостната организация и успоредно и със създаването и разписването и на останалите работни процеси на българския екип. Така става и Оперативен мениджър за България.

Кое е това, което я движи? Възхищението към всеобхватната методология, която обединява в идеален баланс човешкото, емоциите, дълбочината на неизмеримото с бизнес ефективността, практичното, измеримото в числа. Уважението към примера на топ лидерите в OSM – Паоло и Иван, които дават всичко, на което са способни, за да развият хората и бизнесите, да подкрепят мечтите и мечтателите.

Пенка Унгурова – Франчайз партньор в OSM с ексклузивни права за региона на гр. Пловдив.

„Повече от 25 години съм предприемач и медиатор на бизнес процеси между Италия и България. Обичам хората и знам, че като съм до тях, правя трудните промени по-лесни.

Тръгнах преди 3 години от Италия към България с вълнуващата идея да помогна на българския предприемач в неговия растеж и успех.

Днес MBS България вече е факт и съм горда, че просперитетът на българския предприемач е и моя заслуга.

С мен ще научите много за това как, като управлявате времето си добре и се справяте с ограничаващите си убеждения, ще бъдете много по-ефективни и в управлението на хората във фирмата си.“

Мария Енева – Франчайз партньор в OSM с ексклузивни права за региона на гр. Пловдив. Финансов директор с над 20 г. опит. След повече от 20 години на отговорни управленски позиции в областта на финансите и човешките ресурси в големи международни производствени предприятия, решава да премине от другата страна на „барикадата“ и чрез OSM да помага на предприемачите и собствениците на бизнес да постигат целите и мечтите си. 🎯

Тя е отговорен, вдъхновяващ и мечтаещ човек.

„Присъединих се към OSM, защото ние ще променим света. Как? Като помагаме на собствениците на бизнес да постигат целите си и да изградят стабилни, печеливши и проспериращи компании чрез хората.  

Темата за организация и управление на времето ми е любима, защото това е една от моите супер сили :). Нямам търпение да се видим на предстоящото събитие, за да Ви споделя моите тайни по този въпрос, както и как да изградим самодисциплина ние да управляваме времето, а не то нас!“

Ето какво ще научите на този двудневен практически workshop

На 15-16 декември 2023 г. ще научите каква е нашата система за управление на времето. Освен че ще предоставим на всички участници ръководство за управление на времето, ще имате възможност и за изграждане на индивидуална програма за усъвършенстване.

През тези два дни ще разгледаме следните теми, които са жизненоважни за всеки предприемач и професионалист:

Управление на времеторазбиране на закона на Паркинсон – защо сложността на една работа се увеличава, колкото повече време имате за нейното изпълнение;

Управление на времетокои са нещата, които трябва да поставите на първо място, ако искате да имате повече време. Как да подреждате задачите по правилен начин;

Управление на времетокак да си съставите работен план за седмицата, кои дейности да поставите на първо място и защо, кои да свършите в промеждутъците от време и кои изобщо не трябва да вършите;

Управление на времетокак да оптимизирате времето си;

Управление на времетокак да изградите компании, които работят и без вас. Коя е ЕДИНСТВЕНАТА СИСТЕМА, която ви позволява да направите това, и защо 95% от предприемачите и професионалистите не я използват;

Управление на времетокакво трябва да направите вие като предприемач, за да привлечете шампиони в компанията си, което вашият отдел „Човешки ресурси“ не може да направи;

Управление на времето„Крадци“ на време – ако не ги идентифицирате, те ще блокират всичките ви дейности по разширяване на компанията;

Управление на времетоуправление на стреса, свързан с времето – от какво зависи и как да го управлявате;

Управление на времетодуховните принципи на времето – някои интересни прозрения, които ще ви накарат да осъзнаете как управлението на времето понякога е неинтуитивна дейност;

Управление на времетоделегиране – може да се направи, но трябва да се започне с правилната стъпка и с правилните принципи;

Управление на времетокак да изградим други мениджъри;

 

И много, много практически упражнения.

ОБУЧЕНИЕТО ИЗИСКВА НОСЕНЕ НА ЛИЧЕН ЛАПТОП ЗА ЦЕЛИТЕ НА ПРАКТИЧЕСКИТЕ УПРАЖНЕНИЯ.

 

Инвестирайте умно!

Ако не сте доволни, в срок до 3 дни обещаваме да ви възстановим сумата.

Без никакъв риск за вас!

*Сумата не се възстановява на хора, които не са присъствали на събитието.

1080лв
2160 лв

Първите 100 билета с 50% отстъпка!

Остават 39 билета!

Управление на времето

Бонуси:

🎁 тест за определяне на вашия потенциал за успех (повече информация тук: https://osmbulgaria.com/i-profile-analysis/);

🎁 и 4 часа консултация-анализ на фирмата ви.

Всичко това на стойност над 1500 лв. = БЕЗПЛАТНО

Регистрация

При закупуване на 5 билета, получавате 6-тия с 50% отстъпка.
При закупуване на 10 билета, получавате 11-тия със 100% отстъпка.

Цената включва:

Достъп до двудневно събитие с екипа на OSM България и специалното участие на Паоло Руджери.

Кафе паузи и обяд-кетъринг.

Нетуъркинг зона и време.

Възможност за участие в панелна дискусия и подпомагане на бизнеса ви с конкретни бизнес съвети.

Паркинг осигуреност.

Материали след събитието по имейл.

Възможност за използване на OSM услуги на специална цена.

Обявените цени са с ДДС.

 

Ето какво казват част от нашите доволни клиенти за нас:

Георги Христов

Иван Лекушев

Румен Ангелов

Валентина Малинова

Управление на времето
Управление на времето
Управление на времето
Управление на времето

„Паоло А. Руджери, безкрайно ти благодаря за споделеното чувство на щастие за моя успех! Той е и заради вас.

За мен е чест да прилагам в екипа си на практика философията на OSM за правене на успешен бизнес с висока етика и ентусиазъм.“

Мартин Пеев, Собственик и мениджър

Фирма: „Диверсистем Оперейшънс“ ООД

Управление на времето

Управление на времето

Управление на времето

Управление на времето

Управление на времето

Управление на времето

Управление на времето

Сред нашите клиенти са

Въпроси и отговори

За кого е подходящо това събитие?

За всеки един собственик на бизнес, предприемач, мениджър „Човешки ресурси“, мениджъри и на други отдели, хора, интересуващи се от личностно развитие и всеки един, който се чувства притиснат от времето и не знае как да се организира.

С какво това събитие е по-различно от всички други такива за управление на времето?

На първо място с главния ни лектор, Паоло Руджери, основател на цялата група OSM, сериен предприемач, който може от личен опит да ви даде практическо know-how как се управляват 26 фирми по целия свят и в същото време не лишава себе си и семейството си от моменти заедно.

С екипа на OSM България и запознаването с една методология за цялостно личностно усъвършенстване за високи бизнес резултати.

Ако не съм доволен, ще ми върнете ли парите?

Да. Гарантираме, че ако не сте доволни от събитието, в срок до 3 дни ще ви възстановим сумата (сумата не се възстановява на хора, които не са присъствали на събитието).

На какъв език ще се проведе събитието?

Паоло Руджери и Иван Зорзетто ще използват английски, като ще има осигурен преводач.

Как мога да се запиша?

За да се включите в събитието, трябва да изберете един от горепосочените пакети. Плащането може да се извърши чрез дебитна/кредитна карта или банков превод.

Ако имам повече въпроси към кого мога да се обърна за допълнителна информация?
 • Телефон за контакт: + 359 894 665 724
 • Емайл за контакт: team@osmbulgaria.com
 • Уебсайт: www.osmbulgaria.com
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ

Със сигурност ще се върнете у дома с повече време!

Повече време за вас, за мечтите ви, за семейството ви и за фирмата.

Времето е единственото, което не може да се върне, използвайте го разумно.

Инвестирайте умно!

Ако не сте доволни, в срок до 3 дни обещаваме да ви възстановим сумата.

Без никакъв риск за вас!

1080лв
2160 лв

Първите 100 билета с 50% отстъпка!

Остават 39 билета!

Управление на времето

Бонуси:

🎁 тест за определяне на вашия потенциал за успех (повече информация тук: https://osmbulgaria.com/i-profile-analysis/);

🎁 и 4 часа консултация-анализ на фирмата ви.

Всичко това на стойност над 1500 лв. = БЕЗПЛАТНО

Регистрация

При закупуване на 5 билета, получавате 6-тия с 50% отстъпка.
При закупуване на 10 билета, получавате 11-тия със 100% отстъпка.

Цената включва:

Достъп до двудневно събитие с екипа на OSM България и специалното участие на Паоло Руджери.

Кафе паузи и обяд-кетъринг.

Нетуъркинг зона и време.

Възможност за участие в панелна дискусия и подпомагане на бизнеса ви с конкретни бизнес съвети.

Паркинг осигуреност.

Материали след събитието по имейл.

Възможност за използване на OSM услуги на специална цена.

Обявените цени са с ДДС.