OSM Coin

OSM COIN

Трансформира способността ви да създавате стойност
в материално богатство

Какво е OSM Coin

OSM Coin е токен, символ, дигитална монета, който се приема като форма на плащане от OSM и нейните вътрешни структури (в бъдеще и от компаниите-клиенти на OSM, които решат да се присъединят към инициативата).

OSM Coin ви дава право да участвате, пропорционално на притежаваните от вас монети, в годишната премия, изплащана от OSM, гарантирана с част от печалбата на компанията. През първите пет години тази премия ще бъде минимум 10% от брутната печалба на OSM, а през следващите три години – 3% от брутната печалба на OSM. Какво означава това? Притежавайки монети, които днес ви се предоставят безплатно, всъщност ще получите част от печалбата на OSM.

Въпреки че я предоставяме безплатно, за да можем да позволим транзакции в нашата мрежа, трябва да дадем стойност на OSM монетата и да урегулираме процеса.

Официалните условия се намират тук.

Какво може да направи OSM Coin за вас?

Позволява ви да получавате финансова възвръщаемост, докато се обучавате и участвате в дейности в OSM общността, или когато, по ваша препоръка, колега или приятел стане клиент на OSM. Монети OSM не могат да се купят, но реално, работейки с OSM, вие създавате един пасивен доход, пропорционален на количеството монети, които притежавате, които пък получавате срещу определени дейности в полза на общността.

Монетата OSM се приема като платежно средство в цялата мрежа OSM, така че можете да я използвате, за да си купувате книги или аудио-визуални продукти, да посещавате нашите събития или обучения.

OSM Coin ви дава възможност да сте част от една мечта – мечтата за изграждане на силна общност, съставена от хора, които споделят едни и същи ценности и работят за постигане на реална промяна в страната. Икономическата възвръщаемост, ако тази общност се разрасне и стане много успешна, би била един чудесен бонус. OSM Coin би могла да стане повратна точка – нов начин за разбиране на образованието и личностното израстване.

Попитайте ни как може да придобиете своите OSM монети

 

Свържете се с нас